Årets lækre Revy-menu

Forret

  • Lakseroulade af røget laks, hertil sauce verte og rejer.
  • Unghane terrine med kompot af æble, hertil urter og syltede fennikel.
  • Vol-au-vent med fasan, trøffel og vinterens grøntsager.
  • Udvalg af husets brød og dip.

Hovedret

  • Rosa stegt dansk kalvefilet med cognac flødesauce.
  • Cremet broccolisalat med bacon og pinjekerner.
  • Sæsonens lynstegte grøntsager toppet med urter og grøn olie.
  • Braiserede svinekæber i egen sovs, pyntet med tyttebær.
  • Kartoffelcreme på røgede kartofler og persille.
  • Saltbagte selleri.

Dessert

  • Dessertkage lavet på mousse af grønne æbler fra krohaven.
  • Overtrukket med en let glace af chokolade.
  • Serveres med vanilje is, karamelsauce og farin syltede nødder.